710lejr
IMU`s Hjemmeside
IMG_0007
IMG_0102(1)
IMG_20190803_161726
IMG_0008
IMG_0059(1)

Hvad?

710lejr er en 7.-10. klasses teenlejr der foregår på Lyngsbo 3 gange årligt: En weekendlejr forår, en sommerlejr på 5 dage – og endelig en weekendlejr efterår. Lejren arrangeres af Indre Missions Ungdom


Hvorfor?

Vores mål er, at teenagerne gennem en klar Kristuscenteret forkyndelse og et stærkt levende kristent fællesskab, selv må komme til levende tro på Jesus Kristus.


Hvem?

Man skal gå i 7., 8., 9. eller 10. klasse for at være med. Når det drejer sig om sommerlejren er reglerne sådan, at hvis man skal starte i 7. klasse efter sommerferien må man være med – og hvis man lige har gået i 10. før sommerferien må man også være med.


Hvordan?

Al tilmelding foregår via 710-lejr.dk Her er også oplysninger om lejrprogram, ledere, ting du skal huske at pakke i tasken osv. Husk at få dig tilmeldt hurtigt, når tilmeldingen til en lejr starter.

Af hensyn til indkøb af mad til køkkenet, så vil der være deadline for tilmelding ca. 14 dage før lejr.


Afmelding?

Ved afmelding, så skal i kontakte os enten via vores kontakt her på siden eller kontakte vores lejrchef David. Hvis man har betalt, og melder fra inden deadline, så sender vi det fulde beløb retur. Hvis det er indenfor deadline, så kan vi ikke garantere det fulde beløb retur, da der er købt ind til lejren.


Ledere?

710lejrene planlægges og afvikles næsten udelukkende af frivillige. Eneste lønnede i flokken er ungdomskonsulenten. Der er ca. 20 frivillige, der er ansvarlig fra alt lige fra bibeltimer til bungyrun og gåtur. Samtlige ledere på 710lejrene har udfyldt og afleveret de såkaldte børneattester. Lejrchefen på 710-lejren er: David Ingemansen.


Kontakt?

Op til de forskellige lejre er det altid muligt at stille spørgsmål osv. Det kan man gøre ved at kontakte os via linket  "Kontakt" her på siden.  På selve lejrene er det også muligt at kontakte David på tlf. 26325610 Men under selve lejrene henstiller vi til, at man kun ringer, hvis henvendelsen er MEGET vigtig.


… og hvad så nu?

Enhver god lejr skal følges op, når teenagerne kommer hjem. Derfor vil vi opfordre jer forældre til tre ting

Bed for de unge

Tal med dem om deres oplevelser og tanker fra den lejr de har været på

Opfordrer de unge til at starte i en lokal teenklub eller imu (hvis du ikke ved om der er en sådan, der hvor du bor – så kontakt os endelig.