På 710-lejr har vi biblen på hjertet. Vi vil rigtig gerne fortælle vores unge deltager omkring vores personlige tro, for vi mener at det er noget som de kan bruge i deres liv. Biblen er i vores øjne, den vittigste bog i verden, og vi mener at flere burde kende til det der står i den. Vi tror, at vores personlige tro, kan hjælpe vores deltagere med at forstå bare lidt mere om biblen, og hvem ved, måske kan deltagerne hjælpe os ledere med at forstå lidt mere om biblen.

For at forkynde biblen på den mest spændende måde, har vi nogle rigtig gode forkynder, der formidler biblen på en ny og spændende måde, hvor der er noget for både øjne og øre.
Vi har også mindst en gang i løbet af lejren en lovsangsaften, sammen med vores helt fantastiske band, der både kan give den gas, men også kan tage den mere simpelt. Så der skulle gerne være noget for enhver smag.

710-lejr er ikke bare til dig der er kristen. Vi vil rigtig gerne have alle med. Om man er kristen eller ikke, det er lige meget for os. Vi har bare vores værdiger som vi holder lejr ud fra, og hvis du gerne vil være med, selvom du ikke tror på det samme, så stå vores helt fantastiske lederteam klar til at tage imod dig.